Bakkerij Kok

Bakkerij Kok

Bakken zit in het bloed bij de familie Kok. Al bijna 90 jaar! Inmiddels staat de 3e generatie Kok aan het roer van de bakkerij, waar Jan-Hendrik (41 jaar) en zijn vrouw Sonja (38 jaar), samen met hun 10 werknemers voor het knapperigste brood en het lekkerste banket zorgen.

In de bakkerij, die achter de moderne winkel staat, worden de producten dagelijks op ambachtelijke wijze bereid. Bakker Jan-Hendrik maakt nog gebruik van verschillende traditionele recepten, die alleen hij kent. Zo is het recept van de Schoonhovense Gekruyde Fonteynkoeck erg oud. “Een kruidkoek met krenten, rozijnen en speculaaskruiden”, legt Jan-Hendrik uit. Het precieze recept blijft het geheim van de bakker!

Een groot deel van het assortiment kan ook via de webwinkel van RegioVers worden besteld. En ook hier geldt: vandaag bezorgd, betekent vandaag voor u gebakken. Zo garandeert Bakker Kok u de smaak die bij zijn producten horen: ambacht en kwaliteit!In 2007 is de winkel geheel gemoderniseerd tot een zelf-service winkel. Hierdoor kunnen de klanten rustig de tijd nemen om rond te kijken in de winkel en zijn ze niet meer volledig afhankelijk van een winkelbediende.

Bekijk het assortiment ›

Bakkerij Kok
  • Bakkerij Kok
  • Energieweg 32
    3771 NA Barneveld
  • 085 760 43 60